Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/vorskla-zavdiaky-holu-na-ostannikh-khvylynakh-peremohla-chornomorets/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Спорт Суспільство 

«Ворскла» завдяки голу на останніх хвилинах перемогла «Чорноморець»

«Ворскла» завдяки голу на останніх хвилинах перемогла «Чорноморець»

Героєм матчу став Андрій Бацула. Гравець «Ворскли» став автором єдиного у матчі голу.

Джерело: 24 футбол.

Для полтавців гра стала ювілейною – 800-ю в елітних дивізіонах України.

На 76-й хвилині м’яч влетів у сітку воріт Чорноморця. Помилився Гучек, м’яч опинився у Крупського. Той пробив, а Ковталюк встиг першим на добивання і забив. Гол скасували через мінімальний офсайд.

Роман Григорчук намагався вирвати перемогу. На останніх хвилинах вийшов Альваренга, який дебютував у футболці Чорноморця. Але забила Ворскла. На 89-й хвилині полтавці вийшли вперед. Кутовий завершився виносом, але м’яч опинився в Бацули. Андрій навішував, однак замість подачі вийшов удар. М’яч по дузі влетів у ворота. Схожі голи свого часу регулярно забивав Лео Мессі. Щоправда, аргентинець бив свідомо, а Бацула явно подавав.

0:1 – Ворскла здобула другу перемогу поспіль, набрала 29 очок і розмістилася на 7 місці. Чорноморець з 23-ма балами йде 10-м.

фото: 24 футбол.


Перейти до вмісту