Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/vodii-u-stani-sp-ianinnia-u-horishnikh-plavniakh-stalosia-dvi-dtp/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Водії у стані сп’яніння: у Горішніх Плавнях сталося дві ДТП

Водії у стані сп’яніння: у Горішніх Плавнях сталося дві ДТП

На Полтавщині в місті Горішні Плавні протягом 10-11 березня сталося дві ДТП. У обох дорожньо-транспортних пригодах водії перебували у стані сп’яніння.

Джерело: ГУ НП в Полтавській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 березня близько 14-ї години на автодорозі біля села Піски. Попередньо відомо, що автомобіль Фольксваген, під керуванням водія 1985 року народження, виїхав за межі проїзної частини та перевернувся. Авто зазнало механічних пошкоджень. Водій не постраждав.

Інша ДТП сталася 11 березня близько 12:00 в місті Горішні Плавні по вулиці Соборна. За попередньою інформацією, автомобіль Форд, під керуванням водія 1989 року народження, перевернувся під час руху. З місця пригоди до лікарні госпіталізовано хлопчика 2015 року народження, який перебував у салоні автомобіля в якості пасажира. Наразі встановлюється ступінь тяжкості отриманих дитиною тілесних ушкоджень. Водій автівки не постраждав.

фото: ГУ НП в Полтавській області.


Перейти до вмісту