Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/v-ukrainy-zakinchuietsia-mobilizatsiynyy-rezerv-rosiiany-stvoryly-cherhovyy-feyk/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Фейк-стоп 

“В України закінчується мобілізаційний резерв”: росіяни створили черговий фейк

“В України закінчується мобілізаційний резерв”: росіяни створили черговий фейк

Російські пропагандисти поширюють чергову фейкову інформацію про те, що мобілізаційні резерви України нібито швидко закінчуються.

Про це пише Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки у Telegram.

“Мобілізаційні резерви України швидко закінчуються, спостерігається паніка серед чоловіків мобілізаційного віку, а ті, кого схопили на вулиці, залишають враження абияк одягненого зброду”, – такі тези поширюють пропагандистські ЗМІ.

Насправді такі тези спрямовані на зрив мобілізації в Україні: “війна вже програна”, “ніхто вже не хоче воювати”, а “схоплені на вулицях” потрапляють на фронт “не навченими” і “без належного спорядження”.

Посилаючись на опитування КМІС, яке було проведено в лютому 2024 року, Центр стратегічних комунікацій пише, що більшість українців вірять у перемогу і готові терпіти війну стільки, скільки буде потрібно.

фото: ілюстративне.


Перейти до вмісту