Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-poltavi-vidznachyly-10-tu-richnytsiu-stvorennia-natsionalnoi-hvardii-ukrainy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відзначили 10-ту річницю створення Національної гвардії України

У Полтаві відзначили 10-ту річницю створення Національної гвардії України

26 березня біля будівлі Полтавської міської ради був піднятий прапор Національної гвардії України, а також відзначено представників військових підрозділів.

Джерело: міська рада Полтави.

Військові Національної гвардії активно беруть участь у виконанні завдань з оборони України, особливо важливою є їхня роль на найскладніших ділянках фронту, де необхідно зміцнити обороноздатність Збройних сил України. Вони діють у районах Кремінної, Бахмута, Соледара, Авдіївки, де під час активних бойових дій завдають значних втрат ворожим силам і техніці.

“Вітаю вас з десятою річницею створення Національної гвардії України. Дякую вам за віддану службу державі, за ваш внесок у збереження миру на наших землях. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, наснаги й успіхів у вашій важкій роботі та швидкої перемоги”, – зазначив перший заступник голови Полтавської ОВА Богдан Корольчук.

Присутні також вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи українців та територіальну цілісність держави від агресії з боку рф.

“Наші підрозділи Національної гвардії України оперативно реагують. Ми бачимо вас як невід’ємну частину нашої великої родини . Ви завжди готові стояти на захисті наших співвітчизників. Дякую вам за обрану життєву місію – захищати Україну. Бажаємо вам перемоги, якої ви заслуговуєте. Для нас це велика честь, що прапор Національної гвардії України сьогодні було піднято поруч із нашими символами територіальної громади та держави. Наші символи завжди мають гордо летіти у нашому небі, символізуючи наше українське, вільне та демократичне місто”, – наголосила секретар міської ради Катерина Ямщикова.

За високий рівень професіоналізму, відданість військовій присязі та досягнуті військові досягнення у службовій та бойовій діяльності, а також з нагоди десятої річниці створення Національної гвардії України, 13 грамот голови Полтавської обласної державної адміністрації, п’ять подяк та дев’ять грамот командира військової частини НГУ було вручено найкращим військовослужбовцям 17 бригади Національної гвардії України.

фото: міська рада Полтави.


Перейти до вмісту