Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-poltavi-vbyly-cholovika-politsiia-zatrymala-pidozriuvanu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві вбили чоловіка: поліція затримала підозрювану

У Полтаві вбили чоловіка: поліція затримала підозрювану

Чоловік отримав смертельне ножове поранення в одній з квартир на вулиці Євгена Сверстюка в Полтаві. 

Джерело: ГУ НП в Полтавській області.

Згідно з даними, отриманими в результаті слідчих та оперативних заходів, встановлено, що під час спільного відпочинку 57-річна мешканка Полтави завдала смертельного поранення ножем своєму 58-річному родичу. Чоловік від отриманих травм помер на місці. 

“Підозрювану було затримано відповідно до закону, відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зараз їй висунуто обвинувачення, і розглядається питання про застосування запобіжного заходу – тримання під вартою”, – розповів керівник відділення поліції №1 Ігор Гурин.

З цим випадком слідчим підрозділом поліції, з координацією Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). 

 

 

фото: ГУ НП в Полтавській області.


Перейти до вмісту