Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-poltavi-obhovoryly-realizatsiiu-proiektu-politseyskyy-ofitser-hromady/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві обговорили реалізацію проєкту “Поліцейський офіцер громади”

У Полтаві обговорили реалізацію проєкту “Поліцейський офіцер громади”

Перший заступник міського голови Валерій Пархоменко провів зустріч з представниками Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Джерело: сайт міської ради Полтави.

“Разом вони обговорили питання реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». Даний проєкт – це важливий етап реформи Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там”, – йдеться у повідомленні.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

«Плануємо організацію роботи вже зараз. На території нашої громади таких офіцерів працюватиме щонайменше п’ятеро. Адже ми повинні дбати, перш за все, про безпеку полтавців», – зауважив Валерій Пархоменко.

 

 

фото: Полтавська міська рада.


 

Перейти до вмісту