Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-poltavi-cholovik-pohrabuv-na-vulytsi-65-richnu-zhinku/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві чоловік пограбув на вулиці 65-річну жінку

У Полтаві чоловік пограбув на вулиці 65-річну жінку

17 березня близько 11 години до відділення №1 (Подільський район) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від 65-річної жінки про те, що на площі Слави невідомий чоловік вихопив у неї з рук сумку та втік.

“Отримавши повідомлення про пограбування 65-річної жінки, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції. Під час проведення першочергових слідчих дій та оперативних заходів правоохоронці встановили та затримали причетного до злочину чоловіка.”, – йдеться у повідомленні полтавських правоохоронців.

“Фігурантом виявився 43-річний мешканець Закарпатської області. Чоловік раніше вже мав проблеми із законом. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою»”, – повідомив начальник відділення поліції №1 Ігор Гурін

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

 

 

 

 


 

Перейти до вмісту