Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-myrhorodskiy-hromadi-poproshchalysia-iz-zahyblym-na-viyni-yevhenom-khomenkom/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Миргородській громаді попрощалися із загиблим на війні Євгеном Хоменком

У Миргородській громаді попрощалися із загиблим на війні Євгеном Хоменком

1 березня на Луганському напрямку, виконуючи бойове завдання, загинув командир аеромобільного відділення підрозділу 81-ї окремої аеромобільної бригади старший сержант Хоменко Євген Юрійович. З ним попрощалися у Миргородській громаді.

Джерело: сайт міської ради Миргороду.

Євген Юрійович народився 6 серпня 1986 року в м. Миргород. 9 класів Миргородської школи №2. Вивчився на тракториста-машиніста у Миргородському професійно-технічному училищі №44.

Працював на миргородському підприємстві ПрАТ «Армапром», на заводі мінеральних вод.

“Керівництво цінувало Євгена Хоменка за відповідальність і завзятість у роботі, а численні друзі любили за щиру душу, веселу вдачу і легкий характер. Євген Юрійович виріс у дружній люблячій родині, за прикладом якої створив і свою власну. Дуже радів народженню двох донечок і сина, мріяв про щасливу долю для кожного з дітей. З листопада 2022 року він доєднався до високомобільних десантних військ Збройних Сил України, щоб гнати російських окупантів з рідної землі. Під гаслом 81-ї окремої аеромобільної бригади: «Народжені перемагати!» Євген Хоменко з честю та гідністю боронив Україну від ворогів. Старший сержант Хоменко був справжнім десантником – мужнім, сміливим і витривалим. На жаль, кривавий бій 1 березня 2024 року став останнім для Героя”, – йдеться у повідомленні.

 

 

фото: сайт Миргородської громади.


Перейти до вмісту