Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-kremenchutsi-vidkryly-memorialnu-doshku-zahyblomu-viyskovomu-serhiiu-melnychuku/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Кременчуці відкрили меморіальну дошку загиблому військовому Сергію Мельничуку

У Кременчуці відкрили меморіальну дошку загиблому військовому Сергію Мельничуку

Військовий героїчно загинув 23 жовтня 2022 року, захищаючи Батьківщину у Бахмутському районі Донецької області.

Джерело: Полтавська ОВА.

“Пам’ятну дошку встановили на будинку, де мешкав сержант Сергій Мельничук, на вулиці, що носить його ім’я і є найдовшою у Кременчуці. Учасниками церемонії були представники громадськості, адміністрації, педагогічного колективу, батьки та учні Кременчуцького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Слова підтримки та вдячності дружині та синові загиблого воїна висловили начальник ліцею, підполковник Валерій Марченко, та заступник начальника Кременчуцького районного центру комплектування та соціальної підтримки майор Руслан Близнюк”, – йдеться у повідомленні.

У лютому начальник Кременчуцького РТЦК та СП підполковник Мирослав Волков спільно з заступником начальника РВА Артемом Даценком передали ордени «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) родинам полеглих в бою за Батьківщину військовослужбовців: сержанта Мельничука Сергія Валерійовича, старшого солдата Гончара Артема Сергійовича та рядового Дзюби Юрія Михайловича.

фото: Полтавська ОВА.


Перейти до вмісту