Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-kremenchutsi-vidkryly-dvanadtsiatyy-klas-bezpeky/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відкрили дванадцятий клас безпеки

У Кременчуці відкрили дванадцятий клас безпеки

У Кременчуці відкрився ще один клас безпеки, це вже дванадцятий, який функціонує в навчальних закладах міста.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Полтавській області.

На відкриття, яке відбулося на базі гімназії, завітали рятувальники та представники департаменту освіти. Для учнів надзвичайники провели заняття та  нагадали правила пожежної безпеки у побуті, розповіли про різні надзвичайні ситуації та як необхідно в них діяти.

Фахівці ДСНС використовуючи дидактичні матеріали від UNICEF розповідали присутнім правила мінної безпеки, наголошували, що знайдений предмет не можна підіймати, а необхідно відійти на безпечне місця та зателефонувати за номером 101.

Також особливу увагу надзвичайники звернули на дотриманні правил безпечного поводження біля відкритих водойм та в екосистемах, наголошували, що в жодному разі не гуляти самим біля водойм, а на відкритих територіях не бавитися із сірниками чи запальничкою.

Для наочного вивчення правил мінної та пожежної безпеки, в класі розміщені дидактичні матеріали від UNICEF.

фото: ДСНС

Перейти до вмісту