Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/u-kotelevskiy-hromadi-poproshchalysia-zi-snayperom-romanom-tkachenkom/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Котелевській громаді попрощалися зі снайпером Романом Ткаченком

У Котелевській громаді попрощалися з 28-річним снайпером Романом Ткаченком

9 беезня у Котельві прощалися з військовим Романом Ткаченком. Його життя обірвалося 26 лютого 2024 року під час несення військової служби на Донеччині.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Котелевської громади.

Роман Ткаченко народився 24 липня 1995 року в селі Калинівка Сахновщинського району Харківської області. Довгий час разом з матір’ю проживав у с.Чернещина на Котелевщині. Коли хлопцю було 9 років,  померла мама і він фактично залишився без батьківського піклування. Потім було навчання у Кременчуцькій загальноосвітній школі – інтернаті ім. Макаренка. Спеціальність слюсара з ремонту автомобілів він здобував у Полтавському професійно-технічному училищі №4, по закінченню – працював в ТОВ «Агрофірма «Маяк» та на будівництві у підрядних організаціях.

Коли розпочалася повномасштабна війна, пішов добровольцем захищати Україну від російської навали. Йому було всього лиш 28 років.

Поховали воїна на Алеї Героїв на Троєцькому кладовищі.

фото: Facebook Котелевської громади

Перейти до вмісту