Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/tender-na-remont-dorih-u-poltavi-na-10-2-mln-hrn-z-odnym-uchasnykom-pryvernuv-uvahu-robochoi-hrupy-prozorist-i-pidzvitnist/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Тендер на ремонт доріг у Полтаві на 10,2 млн грн з одним учасником привернув увагу робочої групи “Прозорість і підзвітність”

Тендер на ремонт доріг у Полтаві на 10,2 млн грн з одним учасником привернув увагу робочої групи “Прозорість і підзвітність”

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін повідомив, що тендер на поточний ремонт вулично-дорожньої мережі Полтавської громади з нанесенням дорожньої розмітки вартістю 10,2 млн грн привернув увагу робочої групи “Прозорість і підзвітність”.

“У фокус уваги фахівців робочої групи потрапила чергова закупівля Полтавської громади. Вона стосується послуг із поточного ремонту вулично-дорожньої мережі громади з нанесенням дорожньої розмітки. Її вартість – 10,2 млн грн. На тендер зайшов лише один учасник”, – написав Пронін у Telegram.

Він зазначив, що питання винесли на розгляд групи у зв’язку з суспільним резонансом і публікаціями у медіа, де йшлося про можливі ризики завищення вартості на розхідні матеріали.

“На засіданні заслухали представників міської ради. Робоча група “Прозорість і підзвітність” приділить більше уваги цій закупівлі. Аудитори і податківці детально її перевірять, а поліція проаналізує переможця тендеру. Наступного засідання продовжимо розгляд. Прозоре, цільове й відповідальне використання бюджетних коштів – наше спільне завдання. Слава Україні!”, – додав Пронін.

 

 

фото ілюстративне


 

Перейти до вмісту