Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/robocha-hrupa-prozorist-i-pidzvitnist-obhovoryla-porushennia-pry-rekonstruktsii-budynku-u-kremenchutskiy-hromadi/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Робоча група “Прозорість і підзвітність” обговорила порушення при реконструкції будинку у Кременчуцькій громаді

Робоча група “Прозорість і підзвітність” обговорила порушення при реконструкції будинку у Кременчуцькій громаді

На тендер зайшов один учасник, із ним уклали договір. При перевірці виявили ризики неналежного виконання договору й незаконного заволодіння коштами в особливо великих розмірах.

Джерело: начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

“Ризики неналежного виконання договору й незаконного заволодіння коштами в особливо великих розмірах виявили фахівці Бюро економічної безпеки. Йдеться про закупівлю реконструкції будинку квартирного типу у Кременчуцькій громаді. Винесли це питання на засідання робочої групи “Прозорість і підзвітність”. Вартість закупівлі – 32,8 млн грн. На тендер зайшов один учасник, із ним уклали договір. Термін виконання – до середини червня цього року. Фахівці зазначили, що замовник мав відхилити тендерну пропозицію, оскільки підприємство-переможець не змогло надати підтвердження досвіду виконання аналогічних робіт”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, власник ТОВ – фігурант кримінального провадження за ознаками привласнення, розтрати або заволодіння чужим майном за попередньою змовою групи осіб в особливо великих розмірах. На майно і кошти підприємства накладений арешт із забороною відчуження, розпорядження та користування. Водночас підприємство подало на тендер інформацію, що планує проведення робіт із реконструкції з використанням власного обладнання.

фото: Полтавська ОВА.


Перейти до вмісту