Платне зберігання номерних знаків, послуга відповідальне зберігання

Новини Полтавщини

schedule
2024-03-05 | 10:09h
update
2024-03-05 | 10:09h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
Прес-релізи Суспільство 
Платне зберігання номерних знаків, послуга відповідальне зберігання
Платне зберігання номерних знаків, послуга відповідальне зберігання

 

Однією з популярних послуг сервісних центрів МВС є відповідальне зберігання номерних знаків. Вона  стане в нагоді для громадян, які хочуть перезакріпити свої номерні знаки, наприклад після продажу автомобіля, на інший транспортний засіб. Їх можна залишати на зберіганні для подальшого закріплення за власним новим автомобілем, або ж за автівкою членів своєї родини.

Джерело: регіональний сервісний центр ГСЦ МВС

Advertisement

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 795, за номерні знаки, які перебувають на відповідальному зберіганні, здійснюється оплата. Вартість одного дня зберігання – 10,8 грн. Термін такого зберігання визначає особа, яка замовляє послугу. Оплата за продовження зберігання має відбутися не пізніше закінчення строку зберігання номерного знака.

Для здійснення оплати автовласники можуть обрати зручний для себе спосіб:

– онлайн – в Електронному кабінеті водія. Для цього потрібно: авторизуватися в електронному кабінеті водія, обрати відповідну послугу з переліку; визначити термін зберігання; оплатити послугу.

 Сервісний центр МВС автоматично отримує інформацію про продовження зберігання номерних знаків.

  • офлайн – звернувшись до відповідного сервісного центру МВС з квитанцією про оплату послуги. Талон попереднього запису для цього брати не потрібно.

Нагадаємо, в Полтавській області працюють вісім територіальних сервісних центрів МВС: у Полтаві (с. Розсошенці), Кременчуці, Горішніх Плавнях, Миргороді, Гадячі, Лубнах, Семенівці та Бутенках.

 

 

 

 

 

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
05.03.2024 - 10:10:13
Privacy-Data & cookie usage: