Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/pislia-holu-nova-uhoda-vorskla-prodovzhyla-kontrakt-z-andriiem-batsuloiu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Спорт Суспільство 

Після голу нова угода: “Ворскла” продовжила контракт з Андрієм Бацулою

Після голу нова угода: “Ворскла” продовжила контракт з Андрієм Бацулою

Завдяки голу Андрій Бацули на останніх хвилинах гри з “Чорноморцем” полтавці здобули три дні. Наступного дня гравець підписав новий контракт з клубом.

Джерело: ФК «Ворскла».

“Я щасливий. Тут зростав як футболіст. “Ворскла” Полтава – мій перший професійний клуб, тож мої емоції зараз, як і колись, дуже приємні. Загалом я провів тут понад п’ять років. Скажу, що й моя родина дуже задоволена, бо вони теж звикли до Полтави. “Ворскла” – це характер, це особливий колективний дух. Сподіваюся, ми будемо додавати від матчу до матчу, радуючи наших уболівальників”, – підсумував Андрій Бацула.

Захисник став автором переможного голу полтавців у матчі з “Чорноморцем” (1:0).

Вихованець кременчуцького футболу, перший тренер — Олександр Зозуля. У турнірах ДЮФЛУ виступав за місцевий «Кремінь» (77 ігор, 25 голів) і володимир-волинський BRW-ВІК (8 ігор). У 2009 році на запрошення Сергія Свистуна став гравцем полтавської «Ворскли», однак виступав за команду тільки в молодіжній першості (94 гри, 4 голи), де незабаром став капітаном і лідером. Не провівши жодної гри за основний склад, у 2012 році був орендований рідним «Кременем», який виступав на той час у Другій лізі чемпіонату України під керівництвом Свистуна.

фото: ФК “Ворскла”.


Перейти до вмісту