Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/nimechchyna-prohnozuie-napad-rosii-na-nato-z-2026-roku-zmi/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство 

Німеччина прогнозує напад Росії на НАТО з 2026 року, – ЗМІ

Німеччина прогнозує напад Росії на НАТО з 2026 року, – ЗМІ

Німецькі спецслужби надали уряду аналіз російських військових загроз, в якому стверджується, що Росія може напасти на територію НАТО “з 2026 року”.

Про це повідомляє “Прямий”.

Згідно з аналізом німецьких спецслужб, Росія активно готується до масштабного конфлікту з Заходом. Це підтверджується реорганізацією армії, пересуванням військ і розміщенням ракет на заході країни, а також нарощуванням виробництва озброєнь. Зазначається, що збільшення виробництва озброєнь може призвести до подвоєння військової потужності Росії протягом наступних п’яти років порівняно з поточним рівнем.

У звіті також відзначається, що “уже не можна виключати” можливість нападу Росії на території НАТО з 2026 року, зокрема у країнах Балтії або Фінляндії. Німецькі служби досі не робили подібних заяв публічно.

фото: ілюстративне.


Перейти до вмісту