Refresh

This website np.pl.ua/2024/03/likarni-poltavshchyny-ta-inshykh-rehioniv-ukrainy-otrymaiut-73-potuzhnykh-heneratory-vid-svitovoho-banku/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

Лікарні Полтавщини та інших регіонів України отримають 73 потужних генератори від Світового банку

Лікарні Полтавщини та інших регіонів України отримають 73 потужних генератори від Світового банку

До українських лікарень, центрів первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторій, перинатальних центрів та онкологічних диспансерів надійде 73 генератори потужністю 10,8-240 кВТ для безперебійної роботи за умов можливих відключень електроенергії.

Про це повідомив Кабінет міністрів України.

Обладнання закуплене у рамках спільного проекту Міністерства охорони здоров’я України та Світового банку «Екстрене реагування на COVID-19 та вакцинація в Україні».

“Генератори розподілені до Тернопільської, Рівненської, Чернігівської, Харківської, Хмельницької, Волинської, Івано-Франківської, Вінницької, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Одеської, Сумської, Житомирської, Львівської областей та міста Києва. Враховуючи постійні атаки та обстріли росії енергетичної інфраструктури України, забезпечення закладів охорони здоров’я генераторами дасть змогу лікарням працювати безперебійно за будь-яких критичних умов”, – йдеться у повідомленні.

Для безперебійної роботи медзаклади України вже мають 11139 генераторів, які спрацьовуватимуть автоматично у разі надзвичайної ситуації.

 

 

фото: ілюстративне.


 

Перейти до вмісту