6 квітня у Полтаві відбудеться загальноміський день прибирання

Новини Полтавщини

schedule
2024-03-30 | 12:41h
update
2024-03-30 | 10:36h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
Полтавщина Суспільство 
6 квітня у Полтаві відбудеться загальноміський день прибирання
6 квітня у Полтаві відбудеться загальноміський день прибирання

Під головуванням секретаря міської ради Катерини Ямщикової, за участі заступників міського голови, представників Управління житлово-комунального господарства, очільників комунальних підприємств, голів районних у місті Полтаві рад відбулася робоча нарада щодо проведення у Полтавській громаді двомісячника чистоти і благоустрою.

Джерело: сайт Полтавської міської ради.

Advertisement

Цьогоріч двомісячник чистоти розпочнеться 1 квітня. Триватиме він до 31 травня. До прибирання закликають долучитися усіх мешканців громади.

«Звичайно, з початком весни ми бачимо необхідність приведення до порядку громади. Слід прибрати місто, покращити його благоустрій. Треба прибрати парки, сквери, прибудинкові території, червоні лінії. Двомісячник чистоти має пройти не лише в місті, а й у старостинських округах, найвіддаленіших куточках громади», – наголосила Катерина Ямщикова.

Під час наради, зокрема, обговорили план дій та реалізацію заходів в рамках двомісячника чистоти. Під час його проведення будуть задіяні всі структурні підрозділи виконкому, підприємства і організації, комунальні заклади, підприємці.

Наступної суботи, 6 квітня, відбудеться загальноміський день прибирання.

фото: міська рада Полтави.

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
30.03.2024 - 12:42:23
Privacy-Data & cookie usage: