Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/vseukrainski-shkilni-lihy-plich-o-plich-na-poltavshchyni-obraly-sportyvnyy-talisman/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”: на Полтавщині обрали спортивний талісман

“Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч”: на Полтавщині обрали спортивний талісман

Завершилося відкрите голосування за спортивного талісмана, який представлятиме область на Всеукраїнських змаганнях шкільних ліг. Талісманом шкільних ліг Полтавщини обрали лісового кота.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

У голосуванні взяли участь 6 582 жителів області. У трійку лідерів вийшли лісовий кіт (1 980 голосів), білий лелека (1 776), руда лисиця (633).

 

Талісман з’являтиметься на всіх змаганнях обласного рівня та поїде з юними спортсменами до Києва на всеукраїнський етап змагань.

Нагадаємо, 5 лютого у спортивній залі Полтавської загальноосвітньої школи №37 відбувся старт чергового етапу “Пліч-о-пліч всеукраїнських шкільних ліг”. Діти провели показові виступи з черліденгу та майстер-класи з баскетболу, волейболу, футзалу та спортивного орієнтування.

Перейти до вмісту