Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/verkhovna-rada-ukrainy-pidtrymala-zakonoproekt-pro-demobilizatsiiu-strokovykiv/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

Верховна рада України підтримала законопроект про демобілізацію строковиків

Верховна рада підтримала законопроект про демобілізацію строковиків

Депутати Верховної ради України підтримали законопроєкт про демобілізацію строковиків. “За” проголосували 319 нардепів.

Про це написав у Telegram Голова фракції “Слуга Народу” у Верховній Раді України Давид Арахамія.

“Підтримали ініціативу Президента про негайне звільнення строковиків. Вітаю. Дуже очікуване рішення. Тепер чекаємо рішення Президента”, – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що вранці Комітет з нацбезпеки і оборони підтримав законопроєкт про демобілізацію строковиків в Україні, після цього за нього проголосували у Верховній Раді України.

“Військовослужбовці строкової військової служби, строк військової служби яких закінчився під час дії воєнного стану та військову службу яких продовжено понад встановлені строки, звільняються з військової служби в запас. Такі особи не можуть бути призвані на військову службу під час мобілізації протягом дванадцяти місяців з дня звільнення з військової служби в запас, якщо вони не висловили бажання продовжувати військову службу”, – зазначається в тексті документа.

 

 

 

фото: ілюстративне.


 

Перейти до вмісту