Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Великій Багачці пройшов турнір з волейболу пам’яті загиблого Віктора Скороденка

У Великій Багачці пройшов турнір з волейболу пам’яті загиблого Віктора Скороденка 

28 лютого в спортивній залі ОЗ «Великобагачанський ЗЗСО І – ІІІ ст.» відбувся розіграш кубка селищної ради по волейболу пам’яті Віктора Андрійовича Скороденка – одного з найкращих вчителів фізичної культури, відмінного спортсмена колишнього Великобагачанського району, який загинув на війні, ціною власного життя даючи можливість своїм вихованцям навчатися під мирним небом.

Вшанувати пам’ять свого вчителя, колеги по роботі прибули команди Красногорівського ліцею, Гоголівського та Якимівського закладів освіти і звісно ж, його колишні вихованці – волейбольна команда ОЗ «Великобагачанський ЗЗСО І-ІІІ ст.». 

На відкритті змагань до учасників звернулася секретар селищної ради Ольга Чернуха, яка подякувала командам за вшанування пам’яті про свого вчителя та мудрого наставника і чудового педагога. І хоч минуло більше року як немає Віктора Андрійовича, але він залишився в серцях своїх вихованців. Потім представники команд відвідали кладовище та поклали квіти до могили Віктора Скороденка і вшанували його пам’ять хвилиною мовчання.  

Самі ж змагання пройшли в цікавій боротьбі, де кожна з команд продемонструвала всі свої найкращі якості для досягнення перемоги. 

За результатами ігор володарями Кубка стали волейболісти ОЗ «Великобагачанський ЗЗСО І-ІІІ ст.» (тренер Андрій Терещенко), які в вирішальній грі в напруженій боротьбі перемогли своїх ровесників з Гоголівського закладу освіти (тренери Віталій Вільховий та Володимир Драчевський) з рахунком 2 : 1. 

Команда Красногорівського ліцею (тренер Юрій Каленіченко) посіла третє місце. Всі призери нагороджені грамотами та медалями, а великобагачанські волейболісти – перехідним кубком імені Віктора Андрійовича Скороденка. Нагороди вручили секретар селищної ради Ольга Чернуха та начальник управління з питань освіти, культури, молоді, туризму, спорту та гуманітарного розвитку селищної ради Ірина Супіга. 

По закінченню церемонії нагородження володарі кубка – великобагачанська команда поклали квіти до меморіальної дошки вчителю і герою. Пам’ять про земляка назавжди збережеться в серцях його вихованців. 







Олена Марченко 

Перейти до вмісту