Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/u-novykh-sanzharakh-zatrymaly-cholovika-napav-na-zhinku-u-parku/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Нових Санжарах затримали чоловіка: напав на жінку у парку

У Нових Санжарах затримали чоловіка: напав на жінку у парку

Чоловік відібрав два телефони, гаманець з банківськими картками та гроші у 46-річної жінки на вулиці Центральній у селищі Нові Санжари.

Джерело: ГУ НП в Полтавській області.

За інформацією правоохоронців, по допомогу до поліції 15 лютого близько 19:00 звернулася жителька Нових Санжар. Жінка повідомила, що невідомий чоловік напав на неї у парку і відібрав особисті речі та гроші.

«У ході проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій особу правопорушника вдалося швидко встановити та затримати в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Грабіжником виявився 21-річний мешканець Одеської області, який раніше мав проблеми із законом. Також слідчі з’ясували, що фігурант щойно звільнився з місця несвободи, де відбував покарання за аналогічний злочин. У правопорушника речові докази вилучені. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

 

 

фото: ГУ НП в Полтавській області.


 

Перейти до вмісту