Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/u-myrhorodi-zatrymaly-pidozriuvanoho-u-rozbiynomu-napadi/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Миргороді затримали підозрюваного у розбійному нападі

У Миргороді затримали підозрюваного у розбійному нападі

Жінку без свідомості з розбитою головою виявили в центральній частині Миргорода. Постраждалу у тяжкому стані ушпиталили до реанімаційного відділення.

Про це повідомив начальник поліції Полтавської області Євген Рогачов.

Він розповів, що після отримання повідомлення про злочин поліція оперативно затримала підозрюваного. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець.

Як з’ясували поліцейські, зловмисник напав на жінку 27 лютого, близько 14:00. Він завдав їй кілька ударів у голову та вихопив сумку з особистими речами й грошима. Слідчі спільно з оперативниками виявили та вилучили знаряддя злочину та інші речові докази.

“Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу в умовах воєнного стану. Слідчі підготували клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою”, – зазначив Євген Рогачов.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 4 статті 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Нападнику може загрожувати від 8 до 15 років тюрми з конфіскацією майна.

фото: поліція

Перейти до вмісту