Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/u-kremenchutsi-vyiavyly-nezakonnoho-mihranta-iakyy-perekhovuvavsia-vid-mihratsiynoi-sluzhby/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці виявили незаконного мігранта, який переховувався від міграційної служби

У Кременчуці виявили незаконного мігранта, який переховувався від міграційної служби

У Кременчуці працівники відділу міграційної служби спільно з Управлінням СБУ виявили незаконного мігранта – громадянина Узбекистана. Чоловік після скасування посвідки на тимчасове проживання, виданої в Миколаївській області переїхав до Кременчука та переховувався від міграційної служби.

Про це повідомили в УДМС у Полтавській області.

За порушення правил перебування міграційники притягнули іноземця до адміністративної відповідальності (ч.2 ст 203 КУпАП) та ухвалили рішення про його примусове повернення до країни походження або третьої країни з забороною подальшого в’їзду в Україну терміном на 3 роки. 

У Міграційній службі Полтавщини наголосили, що дотримання правил перебування в Україні є безумовною вимогою до всіх іноземців та осіб без громадянства. Детальніше про документування таких громадян можна дізнатися за посиланням.

Перейти до вмісту