Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/u-kozelshchynskiy-hromadi-initsiiuvaly-stvorennia-dvokh-pidrozdiliv-mpo/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Козельщинській громаді ініціювали створення двох підрозділів МПО

У Козельщинській громаді ініціювали створення двох підрозділів МПО

У двох селах Козельщинської громади планують відкрити підрозділи місцевої пожежної охорони. Відповідно до Перспективної мережі розміщення на території України місцевих пожежно-рятувальних підрозділів (Центрів безпеки) їх створять у селах Хорішки та Бреусівка.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Полтавській області.

У рамках співпраці з органами місцевого самоврядування у сфері формування та зміцнення протипожежного захисту населених пунктів територіальних громад відбулася виїзна робоча зустріч керівництва Кременчуцького районного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області з керівництвом Козельщинської територіальної громади. Одним з питань було обговорено забезпечення пожежної безпеки населених пунктів, які входять до Козельщинської селищної територіальної громади Кременчуцького району.

фото: ДСНС

Перейти до вмісту