Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/tsoho-roku-maiemo-zabezpechyty-potreby-spozhyvachiv-hazom-vlasnoho-vydobutku-herman-halushchenko-na-poltavshchyni/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Цього року маємо забезпечити потреби споживачів газом власного видобутку, – Герман Галущенко на Полтавщині

Цього року маємо забезпечити потреби споживачів газом власного видобутку, – Герман Галущенко на Полтавщині

Міністр енергетики України Герман Галущенко під час робочого візиту на Полтавщину оглянув об’єкти газовидобутку та газотранспортної системи, провів наради з керівниками підприємств. Він наголосив, що завдання на 2024 рік – забезпечити потреби українських споживачів газом власного видобутку.

Про це Герман Галущенко повідомив у Facebook.

“Задача на 2024 рік – забезпечити потреби українських споживачів газом власного видобутку. Мета цілком реальна. Українські газосховища користуються все більшою популярністю іноземних компаній: у 2023 році значно зросли обсяги імпорту природного газу – близько 3,3 млрд кубометрів було імпортовано до українських ПСГ. Газовики цілодобово працюють не тільки над видобутком, але і забезпеченням стабільного постачання блакитного палива у домівки українців”, – поінформував Герман Галущенко.

Також зауважив, що також обговорили з трудовими колективами посилення захисту на робочих місцях та підвищення ефективності робочого процесу.

Нагадаємо, Міністр енергетики відзначив працівників нафтогазової галузі за сумлінну роботу та значні виробничі досягнення.

фото: Facebook Германа Галущенка

Перейти до вмісту