росіяни восьмий день поспіль атакували Полтавщину ракетами та ударними БПЛА

Новини Полтавщини

schedule
2024-02-23 | 09:47h
update
2024-02-23 | 09:47h
person
np.pl.ua
domain
np.pl.ua
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 
росіяни восьмий день поспіль атакували Полтавщину ракетами та ударними БПЛА
росіяни восьмий день поспіль атакували Полтавщину ракетами та ударними БПЛА

У ніч на 23 лютого на території Полтавщини збили ударні БПЛА типу “Shahed”. Про рух безпілотників противника територією Полтавщини повідомляли Повітряні Сили ввечері 22 лютого та у ніч на 23 лютого. Зокрема, “Шахеди” спостерігалися у північному напрямку області, також фіксували в районі Полтави ворожий БпЛА.

За інформацією Мапи повітряних тривог, рф восьмий день поспіль атакувала Полтавщину ударними БПЛА та ракетами. За цей період пролунало понад 30 повітряних тривог, зокрема чотири – протягом минулої доби та одна у ніч на 23 лютого.

Advertisement

Читайте також: Полтавські тероборонівці знищили російський дрон-розвідникAMP

Як повідомили у Командуванні Повітряних Сил ЗСУ, загалом у ніч на 23 лютого 2024 року противник атакував 31 ударним БпЛА типу “Shahed” (Приморсько-Ахтарськ – рф., мис Чауда – Крим), трьома зенітними керованими ракетами С-300 (Донеччина), протирадіолокаційною ракетою Х-31П та двома крилатими ракетами Х-22 (акваторія Чорного моря).

“Протиповітряною обороною знищено 23 ударних БпЛА в межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, увечері 21 лютого російські окупанти атакували AMPПолтавщину кількома групами БпЛА. Звуки вибухів чули у Миргородському районі. За попередньою інформацією жертв та постраждалих немає, руйнувань також. Вночі 20 лютого російські окупанти атакували Полтавську область безпілотними літальними апаратами. У Кременчуцькому районі пролунали звуки вибухів, під ударом опинивсяAMP промисловий об’єкт.

 

фото: ілюстративне

Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
np.pl.ua
Privacy & Terms of Use:
np.pl.ua
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
23.02.2024 - 09:48:50
Privacy-Data & cookie usage: