Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/robocha-hrupa-prozorist-i-pidzvitnist-analizuie-zakupivli-u-poltavskiy-ta-lokhvytskiy-hromadakh/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Робоча група «Прозорість і підзвітність» аналізує закупівлі у Полтавській та Лохвицькій громадах

Робоча група «Прозорість і підзвітність» аналізує закупівлі у Полтавській та Лохвицькій громадах

На черговому засіданні фахівці робочої групи «Прозорість і підзвітність» аналізували дві закупівлі Полтавської та Лохвицької громад.

Як повідомив начальник ОВА Філіп Пронін у Telegram, перша щодо поставки хлібопродуктів, свіжовипечених хлібобулочних і кондитерських виробів.

«Перевірка триває. Попередньо аудитори вбачають ризики, тож аналізують ретельніше. Податківці рекомендували замовнику звернути увагу на показники щодо ціни та відповідності продукції», – наголосив Філіп Пронін.

Другий тендер – капремонт однієї зі шкіл у Лохвиці.

«Податківці рекомендували замовнику проаналізувати цінову політику на товари, які використовують для ремонтних робіт. Для детального розгляду питання долучаться і представники громади. Поліція проаналізує переможця тендеру», – зауважив Філіп Пронін.

Очільник області акцентував, що «Прозорість і підзвітність» продовжує допомагати громадам пильнувати за раціональним, відкритим та ефективним використанням коштів.

фото: Полтавська ОВА.


Перейти до вмісту