Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/prohrama-z-vidnovlennia-ukrainy-poltavshchyna-otrymaie-616-milyoniv-hryven-filip-pronin/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Програма з відновлення України: Полтавщина отримає 616 мільйонів гривень, – Філіп Пронін

Програма з відновлення України: Полтавщина отримає 616 мільйонів гривень, – Філіп Пронін

Цьогоріч Полтавщина отримає 616 млн грн субвенції за Програмою з відновлення України. Розподіл коштів областям затвердив Кабмін.

Про це у Telegram повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін

Фінансування допоможе реалізувати в нашому регіоні 16 проєктів у сфері освіти та медицини. Попередньо їх вартість становитиме близько 1,5 млрд грн.

На реконструкцію, будівництво чи капремонт восьми обласних об’єктів спрямують 348 млн грн. Для реалізації проєктів у громадах розподілять 268 млн грн.

Фінансування отримають Лохвицька, Терешківська, Коломацька, Зіньківська, Котелевська, Лубенська та Миргородська ТГ.

“Процес витрачання коштів повинен бути прозорим та раціональним. Тримаємо на контролі це питання та своєчасно інформуватимемо про розвиток процесу. Спільними силами крок за кроком оновлюємо соціальну інфраструктуру”, –  наголосив Філіп Пронін.

Зауважимо, що «Програма з відновлення України» є продовженням «Надзвичайної кредитної програми для відновлення в Україні», яка була підписана у 2014 році про залучення 200 млн євро та була першою експериментальною програмою поєднання кредиту для України та безповоротним наданням коштів для місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

 

 

 


 

Перейти до вмісту