Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/poltavski-zvo-doluchaiutsia-do-proektu-prozori-universytety/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські ЗВО долучаються до проекту «Прозорі університети»

Полтавські ЗВО активно долучаються до проекту «Прозорі університети»

За ініціативи керівництва Полтавської ОВА, заклади вищої освіти Полтавщини беруть участь у всеукраїнському проєкті «Прозорі університети», започаткованому НАЗК. Метою даної ініціативи є створення прозорого та доброчесного середовища в українських ЗВО.

Один з кроків до реалізації цих цілей було зроблено під час першого засідання консультаційної ради ректорів закладів вищої освіти при Полтавській ОВА, яку очолив  Філіп Пронін.

Одним із варіантів впровадження чесності в навчальний процес стало запровадження курсу «Антикорупція та доброчесність» як вибіркового предмета. Зокрема, цю ініціативу підтримали Полтавський державний аграрний університет та Полтавський університет економіки і торгівлі.

Цей курс, розроблений фахівцями НАЗК, пропонується до включення в навчальні програми університетів як обов’язковий або факультативний компонент.

Перейти до вмісту