Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/poltavski-hirskolyzhnyky-staly-pryzeramy-vseukrainskykh-zmahan-na-lvivshchyni/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Спорт Суспільство 

Полтавські гірськолижники стали призерами всеукраїнських змагань на Львівщині

Полтавські гірськолижники стали призерами всеукраїнських змагань на Львівщині

У місті Борислав Львівської області на території ГК “Буковиця” з 4 по 6 лютого пройшли Всеукраїнські змагання FIS серед юнаків та дівчат під назвою Bukovitsya Open з гірськолижного спорту.

Джерело: Полтавська ОВА.

У змаганнях взяли участь команди з Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Полтавської областей та міста Києва. Полтавська область посіла третє загальнокомандне місце.

У конкурсі “спеціальний слалом” змагалися юнаки та дівчата двох вікових категорій. Серед учасників у віковій категорії U16 (народжені у 2008-2009 роках) друге місце здобув Ротислав Солдатенко, а третє – Макар Черкаський серед хлопців. Серед дівчат бронзові нагороди отримали Тетяна Рижкова та Поліна Осадча.

У групі гірськолижників 2012-2013 років успішно виступити вдалося Захару Склярову, який посів друге та третє місця. 7 лютого команда вирушила до гірськолижного комплексу “Буковель”, де візьме участь у чемпіонаті України серед юнаків та дівчат з гірськолижного спорту.

 

 

фото: Полтавська ОВА.


 

Перейти до вмісту