Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/poltavshchyna-otrymaie-ponad-324-mln-hrn-subventsii-na-proiekty-v-mezhakh-nadzvychaynoi-kredytnoi-prohramy-dlia-vidnovlennia-ukrainy-filip-pronin/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавщина отримає понад 324 млн грн субвенції на проєкти в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, – Філіп Пронін

Полтавщина отримає понад 324 млн грн субвенції на проєкти в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, – Філіп Пронін

Кабмін погодив розподіл фінансування регіонам. На проєкти в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Полтавська область отримає 324,7 млн грн субвенції.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

Як зазначив Філіп Пронін, кошти спрямують на реалізацію восьми ініціатив на Полтавщині. Зокрема у сфері освіти, медицини, адміністративних послуг і громадської інфраструктури.

“На реконструкцію й капремонти трьох обласних об’єктів залучимо 160,8 млн грн. На проєкти у Пирятинській, Кременчуцькій, Лубенській і Миргородській громадах – 163,9 млн грн. Використання коштів має бути прозорим, відкритим та раціональним. Кожна гривня – під пильним контролем. Попри війну не припиняємо оновлювати важливу соціальну інфраструктуру регіону”, – поінформував начальник Полтавської ОВА.

Перейти до вмісту