Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/politseyskym-poltavshchyny-peredaly-13-avtomobiliv/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Поліцейським Полтавщини передали 13 автомобілів

Поліція Полтавщини отримала 13 автомобілів

Начальник поліції Полтавської області Євген Рогачов вручив ключі від кросоверів Renault Duster, пікапа Peugeot Landtrek, службового автобуса Атаман та мікроавтобуса Volkswagen Crafter. Автомобілі призначені для виконання завдань на деокупованих територіях та в зоні бойових дій.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Як зазначив Євген Рогачов, більшість нових транспортних засобів будуть використовуватися для виконання службових завдань в районах проведення бойових дій, а також на звільнених від окупації територіях. Інші – дозволять підтримувати правопорядок та безпеку на Полтавщині.

Шість автомобілів Renault Duster призначені для груп реагування патрульної поліції територіальних підрозділів Полтавського та Кременчуцького районних управлінь, а також Лубенського та Миргородського районних відділів поліції.

Пікап Peugeot Landtrek передали відділу вибухотехнічної служби ГУНП. Ще один Duster, а також автобус Атаман та мікроавтобус Volkswagen Crafter використовуватимуть для виконання завдань бійці батальйону поліції особливого призначення.

“Процес модернізації діяльності підрозділів поліції не зупиняється – як під час несення служби із забезпечення правопорядку в населених пунктах області, так і на деокупованих територіях. Упевнений, що ці транспортні засоби допоможуть нам в реалізації завдань Сил оборони України”, – зазначив Євген Рогачов.

фото: поліція


Перейти до вмісту