Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/olha-sumska-ta-suchasnyy-teatr-u-poltavi-provely-blahodiynu-vystavu-na-pidtrymku-zsu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ольга Сумська та “Сучасний театр” у Полтаві провели благодійну виставу на підтримку ЗСУ

Ольга Сумська та “Сучасний театр”: у Полтаві провели благодійну виставу на підтримку ЗСУ

На головній сцені Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» актори “Сучасного українського театру” зіграли благодійну виставу «За двома зайцями» за мотивами п’єси українського драматурга Михайла Старицького. 

Вперше на сцені університету трупа, в якій грає народна артистка України Ольга Сумська, зіграла відому класику української комедії.

Джерело: сайт “Полтавської політехніки”.

«Ми сьогодні вперше у вас в гостях і це знаково, тому що Полтава – це моє рідне місто. Засвідчую свою повагу до такої неймовірної сили та енергетики, яка тут панує, це, дійсно, неперевершено. Я вклоняюся вам, бажаю натхнення, шаленої енергетики й хочу подякувати за теплий прийом, це було незабутньо. Полтавці, до нових зустрічей. Слава Україні!», – подякувала Ольга Сумська.

Захід мав благодійну мету – збір коштів для потреб Збройних Сил України. 

фото: Полтавська політехніка.


Перейти до вмісту