Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/obladnannia-dlia-shkilnykh-kharchoblokiv-za-zavyshchenymy-tsinamy-sudytymut-kolyshniu-dyrektorku-pidpryiemstva-poltavy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Обладнання для шкільних харчоблоків за завищеними цінами: судитимуть колишню директорку підприємства Полтави

Обладнання для шкільних харчоблоків за завищеними цінами: судитимуть колишню директорку підприємства Полтави

Завершили розслідування щодо зловживання службовим становищем колишньою директоркою одного з комунальних підприємств Полтавської міської ради. Справу скерували до суду.

Про це повідомили у Територіальному управлінні Бюро економічної безпеки у Полтавській області.

Слідством встановлено, що у 2021 році комунальне підприємство оголосило публічні закупівлі на обладнання у шкільні харчоблоки та продукти харчування для 40 навчальних закладів Полтави. Зазначена у тендерних документах очікувана вартість замовлень значно перевищувала ринкові ціни. Проте директорка комунального підприємства провела торги та уклала договори з приватними компаніями.


Читайте також: На Полтавщині викрито злочинну групу, яка розкрадала ліс у Лубенському районі, – ДБР


Таким чином вона завдала комунальному підприємству 2,2 млн грн матеріальної шкоди. Наразі на її відшкодування заявлено цивільний позов у кримінальному провадженні. Справу скеровано до суду.

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Полтавській області. Процесуальне керівництво – Полтавська обласна прокуратура.

 

 

 

фото: ТУ БЕБ у Полтавській області

Перейти до вмісту