Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/naybilshoiu-zminoiu-viyny-staly-drony-zroblena-spravzhnia-tekhnolohichna-revoliutsiia-mykhaylo-fedorov/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

Найбільшою зміною війни стали дрони, зроблена справжня технологічна революція, – Михайло Федоров

Найбільшою зміною війни стали дрони, зроблена справжня технологічна революція, – Михайло Федоров

В Україні розробляють нову доктрину ведення війни. Щодня українці заново використовують технології на передовій.

Джерело: віцепрем’єр-міністр України Михайло Федоров у Telegram.

“Тут, в Україні, ми розробляємо нову доктрину ведення війни. Щодня ми заново винаходимо використання технологій на передовій. Найбільшою зміною війни стали дрони і наш ключовий проєкт — Армія дронів. Перші у світі ударні роти, перші у світі морські дрони, тисячі одиниць знищеної техніки росіян, створення Сил безпілотних систем.
У 2023 році ми зробили справжню технологічну революцію. Цього року приватні компанії здійснять, здавалося б, неможливе — перетнуть позначку в мільйон виготовлених дронів”, – зазначив Михайло Федоров.

За словами віцепрем’єр-міністра, Україна не сидить склавши руки і не чекає на західну допомогу, а воює інноваціями, які створюють в Україні. Дронами Україна вже здатна забезпечувати сама себе, на черзі — РЕБ. 

 

фото: Telegram – канал Михайла Федорова.


 

Перейти до вмісту