Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/natsionalnyy-prezydentskyy-orkestr-pidkoryv-poltavu-kontsertom-z-ukrainoiu-v-sertsi/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Огляди та Блоги Суспільство 

Національний президентський оркестр підкорив Полтаву концертом “З Україною в серці”

Національний президентський оркестр підкорив Полтаву концертом “З Україною в серці”

18 лютого в Полтавській обласній філармонії мала нагоду стати свідком надзвичайної та неординарної мистецької події. 

В рамках туру містами Полтавської області Національний президентський оркестр представив у Полтаві програму «З Україною в серці». Символічно, що в цей визначальний момент для нашої держави, слухачами були військові ЗСУ, представники національної гвардії України та члени громадських організацій.

Високопрофесійне виконання вразило своєю багатою палітрою образів, вміло підібраний репертуар мав широкий спектр емоцій. Мелодійність, чуттєвість, лірика та драматизм стрімко змінювалася на грайливість та піднесення.

Солісти заслужена артистка України Ірина Кулик та Сергій Гурець під орудою диригента Сафета Джемалядінова майстерно виконували авторські та відомі композиції української естради.

Символічним фіналом концерту звучала знакова пісня «Ой у лузі червона калина». 

Важливий та доречний виступ у відновленні ментального здоров’я, ствердженні ідеалів демократії, об’єднання та спонукання в спільній справі боротьби проти агресора.

Тетяна Петрова, заступник директора з навчально-виховної роботи Полтавської Дитячої музичної школи 2 ім. В.Шаповаленка

Перейти до вмісту