Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/na-poltavshchyni-zapustymo-pilotnyy-proiekt-iakyy-peredbachaie-nadkhodzhennia-podatkiv-vid-hazovydobuvnykh-kompaniy-nezalezhno-vid-mistsia-reiestratsii-filip-pronin/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині запустимо пілотний проєкт, який передбачає надходження податків від газовидобувних компаній незалежно від місця реєстрації, – Філіп Пронін

На Полтавщині запустимо пілотний проєкт, який передбачає надходження податків від газовидобувних компаній незалежно від місця реєстрації, – Філіп Пронін

Найближчим часом у Полтавській області планують запустити пілотний проєкт, який передбачає надходження податків від газовидобувних компаній незалежно від місця реєстрації. Перші кроки у цьому напрямі й перспективи обговорили на зустрічі начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна та в.о. голови Державної податкової служби України Тетяни Кірієнко.

Про це Філіп Пронін повідомив у Telegram.

“Допомагаємо громадам знаходити нові шляхи наповнення бюджетів. Найближчим часом запустимо в області пілотний проєкт, який передбачає надходження податків від газовидобувних компаній незалежно від місця реєстрації”, – зазначив Філіп Пронін.

Під час зустрічі також сфокусували увагу на питаннях, які стосуються інвентаризації та оподаткування “тіньової” землі.

“Цей процес дозволяє не лише отримувати додаткові надходження, а й контролювати походження зерна. Посилюємо й підтримку бізнесу на місцевому рівні. Спроможна громада – сильна економіка – стійка країна. Кожен на своєму місці докладаємо максимум задля досягнення такої мети”, – наголосив Філіп Пронін.

фото: Telegram Філіпа Проніна

Перейти до вмісту