Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/na-poltavshchyni-veteranam-dopomahaiut-rozpochaty-vlasnyy-biznes/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині ветеранам допомагають розпочати власний бізнес

На Полтавщині ветеранам допомагають розпочати власний бізнес

З метою реінтеграції ветеранів та розвитку ветеранського бізнесу на Полтавщині для них проводять консультації зі складання бізнес-плану на участь у грантових конкурсах.

Про це повідомили в Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції».

Консультації надаються в рамках проєкту «Реінтеграція ветеранів/ветеранок війни через створення освітніх можливостей», який реалізується ГО «Центр освіти дорослих Полтавщини» на базі Полтавського університету економіки і торгівлі у партнерстві з DVV International Ukraine та за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

Директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області «Офіс євроінтеграції» Віта Рекотова та її заступниця Світлана Туль вже надали консультації ветеранам та ветеранкам, які планують започаткувати власну справу та розширити вже існуючий бізнес. Зокрема, йдеться про допомогу у започаткуванні садівництва та швейного виробництва.

 

 

 


Перейти до вмісту