Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/na-poltavshchyni-dvoie-cholovikiv-provalylys-pid-kryhu/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині двоє чоловіків провалились під кригу

Двоє осіб провалилися під лід у Глобине: загинув чоловік

Вранці 10 лютого надійшла інформація, що в річці Сухий Омельник в місті Глобине під лід провалилися двоє чоловіків. Одного з них згодом витягли без ознак життя.

Джерело: ГУ НП в Полтавській області.

За інформацією правоохоронців, двоє місцевих мешканців 1988 та 1989 років народження вийшли на водойму і під ними провалився лід.

“Очевидці викликали поліцію. На місце події першими прибули інспектори групи реагування відділу №1 (м. Глобине) Кременчуцького районного управління поліції Євгеній Петля та Андрій Борох. Під час рятувальної операції на допомогу поліцейським прибули й працівники ДСНС.

Один з інспекторів поліції кинувся у воду та за допомогою напарника і місцевих мешканців дістав з водойми одного із чоловіків 1988 року народження. Його каретою швидкої допомоги доставлено до лікарні. Іншого чоловіка дістали з водойми без ознак життя”, – йдеться у повідомленні.

Померлим виявився місцевий чоловік 1989 року народження.

Обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група поліції.

 

 

фото: ГУ НП в Полтавській області.


 

Перейти до вмісту