Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/na-donechchyni-zahynuv-eksfutbolist-z-kobeliatskoi-hromady/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Донеччині загинув ексфутболіст з Кобеляцької громади

На Донеччині загинув ексфутболіст з Кобеляцької громади

Юрій Няйко був призером районних, обласних та Всеукраїнських змагань з футболу та мініфутболу. Військовий загинув у бою на Донеччині.

Джерело: Кобеляцька міська рада у Facebook.

«Не пройшло і тижня, як знову жителі громади отримали сумну звістку. Загинув наш земляк, житель с. Підгора – Юрій Няйко. Футболіст з великої літери, призер «Шкіряного м’яча», переможець районних, обласних, Всеукраїнських змагань з футболу та мініфутболу у складі команд, ветеран спорту», – йдеться у повідомленні.

Військовий загинув 1 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Богданівка на Донеччині. Про місце та час прощання не повідомляється.

Няйко Юрій Миколайович народився 13 лютого 1973 року в селі Комарівці Чернівецької області. З 1978 року родина Юрія переїхала в с.Підгора тодішнього Кобеляцького району.

Навчався у Кобеляцькій загальноосвітній школі № 2. Далі здобув спеціальність машиніста-тракториста у СПТУ-43. Тривалий час працював за спеціальністю у колгоспі «Прапор». Далі робота на оптовій базі «Два куми», олійниця.

“Юрій Няйко має безліч спортивних нагород та визнань. Однією із з нагород, яку отримав Юрій – «Шкіряний м’яч», яку він отримав на Всеукраїнських змаганнях з футболу. Був мобілізований на початку серпня 2023 року третім відділом Полтавського РТЦК та СП. Службу проходив у першому піхотному відділенні другого піхотного взводу другої піхотної роти. Мав звання солдат”, – зазначили у міській раді.


Перейти до вмісту