Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/meshkantsi-modulnoho-mistechka-otrymaly-sertyfikaty-na-humanitarnu-dopomohu-vid-mizhnarodnykh-partneriv/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Мешканці модульного містечка отримали сертифікати на гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів

Мешканці модульного містечка отримали сертифікати на гуманітарну допомогу від міжнародних партнерів

Модульне містечко для внутрішньо переміщених осіб, розташоване на базі Полтавського обласного закладу охорони здоров’я, є унікальним проектом, адже це єдиний подібний об’єкт в Україні, який реалізовано в рамках міжнародної програми та перебуває в обласному підпорядкуванні.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

На даний час у містечку проживають 220 людей, з яких 28 – діти до 18 років, а 57 – особи похилого віку старше 65 років. Більшість мешканців приїхали до Полтавської області з Донецької, Харківської та Луганських областей.

Завдяки співпраці Полтавської ОВА з міжнародними партнерами, мешканці містечка отримують всебічну підтримку:

  • забезпечення базових потреб;
  • організація змістовного дозвілля;
  • юридичний супровід;
  • медичні, соціальні та інші послуги.

13 лютого мешканці містечка отримали від благодійної організації “Світло надії” сімейні сертифікати на придбання продуктів харчування, засобів гігієни та побутової хімії в популярних мережах супермаркетів. Видача сертифікатів стала можливою завдяки підтримці Гуманітарного фонду для України, Управління ООН з координації гуманітарних справ /OCHA Ukraine та Французької гуманітарної організації ACTED Ukraine.


Перейти до вмісту