Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/islamskyy-tsentr-poltavy-26-rokiv-iednannia-kultur-ta-tradytsiy/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ісламський центр Полтави: 26 років єднання культур та традицій

Ісламський центр Полтави: 26 років єднання культур та традицій

Понад 26 років мусульманська релігійна громада Полтави веде активну діяльність, спрямовану на розвиток та зміцнення міжнаціональних та міжконфесійних взаємовідносин. За цей час мусульмани міста стали невід’ємною частиною українського суспільства, вносячи свою унікальну культуру та традиції.

Громада постійно бере участь у житті міста та області. Протягом року проводяться численні заходи, такі як святкування священного місяця Рамадан, Іфтари (свято розговіння), Курбан-байрам та Ураза-байрам.

Двері Ісламського центру Полтавської міської Мечеті завжди відчинені для всіх бажаючих познайомитися з ісламом та його традиціями. Центр співпрацює з місцевими вищими навчальними закладами, організовуючи для студентів екскурсії та практичні заняття.

Запрошуємо всіх бажаючих на екскурсію до Ісламського релігійно-культурного центру м. Полтави за адресою: вулиця Сінна, 20а.


Перейти до вмісту