Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/ierobota-pidpryiemstvo-na-poltavshchyni-planuie-rozshyryty-vyrobnytstvo/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

єРобота: підприємство на Полтавщині планує розширити виробництво

єРобота: підприємство на Полтавщині планує розширити виробництво

Підприємство подало заявку на участь у грантовій програмі єРобота. У перспективі запустять новий цех та придбають обладнання. Фахівці Агенції регіонального розвитку Полтавської області “Офіс євроінтеграції” надали консультації щодо розробки бізнес-плану.

Джерело: Полтавська ОВА.

Директорка Агенції регіонального розвитку Полтавської області “Офіс євроінтеграції” Віта Рекотова разом з заступницею Світланою Туль працювали з керівником відділу продажів ТОВ “Леляківська Сироварня” Сергієм Шашелем працювали над складанням бізнес-плану на участь у рамках Програма урядових грантів єРобота “Грант на переробне підприємство”. Розмір допомоги в межах гранту – до 8 млн грн.

Підприємство планує запустити новий цех та закупити обладнання, яке дозволить переробляти більше сировини на 30 %. Також – це створення до 25 нових робочих місць.

“Бізнес-ідея полягає у впровадженні технологічних рішень на підприємстві, а саме: придбання розливного та пакувально-фасувального обладнання молочної продукції, що забезпечить вирішення потреби у бажаному виробництві продукції. Це обладнання може здійснювати розлив молока близько 1000 шт. за годину та здійснювати автоматичне етикерування тари”, – розповіла Віта Рекотова. 

фото: ілюстративне

Перейти до вмісту