Refresh

This website np.pl.ua/2024/02/hrupa-prozorist-i-pidzvitnist-vyiavyla-ryzyky-u-prydbanni-elektroobladnannia-dlia-troleybusnoho-upravlinnia-u-kremenchutskiy-hromadi/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Група «Прозорість і підзвітність» виявила ризики у придбанні електрообладнання для тролейбусного управління у Кременчуцькій громаді

Група «Прозорість і підзвітність» виявила ризики у придбанні електрообладнання для тролейбусного управління у Кременчуцькій громаді

Робоча група «Прозорість і підзвітність» при Полтавській ОВА виявила можливі ризики, пов’язані з закупівлею електрообладнання для тролейбусного управління у Кременчуці.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Фахівці зазначили, що ФОП, який виграв тендер, отримав дозвіл на використання технічних умов у пов’язаної юрособи – ТОВ, де він є керівником. Це може призвести до здорожчання продукції.

Податківці також виявили, що головний бухгалтер ТОВ – засновник 35 і керівник 472 юридичних осіб по Україні. Це свідчить про те, що суб’єктів господарювання створюють для певної схеми.

Крім того, ціна на деякі товари, що пропонує ФОП, значно вища за ринкову.

Начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін рекомендував громаді відпрацювати моменти, на які звернули увагу фахівці робочої групи, щоб не допустити порушень.

Внутрішній аудит вже розпочав перевірку комунального підприємства.


Перейти до вмісту