Ви тут:
Анонс Оголошення Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують відвідати book-пікнік “Книжки і кактуси”

13 червня з 10:00 до 12:00 у Полтавській обласній бібліотеці для юнацтва імені Олеся Гончара відбудеться book-пікнік “Книжки і кактуси”. У концептуально прикрашених залах бібліотеки для всіх охочих відкриється одразу декілька цікавих локацій.

У Творчій майстерні полтавці та гості міста майструватимуть тематичний хенд-мейд (кактуси). Читальний простір «Bookspace» забезпечить комфортні умови для ознайомлення із захопливою сучасною літературою на екотематику. Літмайданчик зацікавить спілкуванням із письменницею Оленою Колінько. Загадкова локація «Хто сховався в кактусах?» заінтригує цікавими завданнями.

В Екомістечку можна буде перевірити свої знання про природу та розважитись екологічними іграми разом із Іриною Коноз.

Любителів Інстаграму та селфі порадує яскрава фотозона.

Подарунком для гостей заходу будуть яскраві музичні та танцювальні виступи. Усі учасники отримають сувеніри від бібліотеки в безпрограшній лотереї.

“Запрошуємо відпочити на книжково-кактусовому святі і гарантовано отримати гарний настрій, цікаві знання та яскраві враження! Book-picnic “Книжки і кактуси” – читай яскраво та екологічно!” – анонсувала завідувачка відділу соціо-культурної роботи бібліотеки Наталія Рисенко.

Перейти до вмісту