Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Обороняючи Україну, загинули двоє військових з Гребінківської громади

5 червня на війні з російськими окупантамии загинули молодший сержант Сергій Козін та солдат Сергій Мінченко з Гребінківської громади.

Про це повідомив міський голова Гребінки Віталій Колісніченко у Facebook.

Козін Сергій Олександрович народився 19 вересня 1991 року у Гребінці. Закінчив Гребінківську ЗОШ №4. За освітою електрозварник, навчався у навчально-науковому центрі професійно-технічної освіти. У 2012 р. проходив службу в ЗСУ. З 2012 по 2019 р. працював монтером колії у “Гребінківській дистанції колії”. Учасник антитерористичної операції та операції об’єднаних сил. Мобілізований весною 2022 року та проходив військову службу молодшим сержантом, навідником 1 відділення спеціального призначення 2 взводу спеціального призначення 1 роти військової частини А4118.

Загинув 5 червня 2023 року внаслідок бойових дій у с.Велика Новосілка Донецької області.

Мінченко Сергій Анатолійович народився 12 лютого 1967 року в Азейбарджані. Освіта середня. Трудову діяльність розпочав у 1985 році в м. Ашхабад, далі працював на Середньоазіатській залізниці на посаді слюсара рухомого складу. З 1998 р. до початку 2022 р. працював слюсарем ремонтного складу локомотивного депо Гребінка. Мобілізований у 2022 році на початку збройної агресії рф та проходив військову службу командиром бойової машини – командиром відділення 3 механізованого відділення 3 механізованого взводу, 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону, військової частини А 0409.

Загинув 5 червня 2023 року, захищаючи волю та незалежність України в Донецькій області поблизу населеного пункту Сакко і Ванцетті під час мінометного обстрілу.

Дату і час прощання з полеглими воїнами повідомлять пізніше.

Фото: Facebook

Перейти до вмісту