Refresh

This website np.pl.ua/2023/06/na-tavriyskomu-napriamku-prodovzhuietsia-prosuvannia-vpered-ukrainskykh-viysk-valeriy-shershen/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Суспільство Україна 

На Таврійському напрямку продовжується просування вперед українських військ, — Валерій Шершень

Про актуальну ситуацію на Таврійському напрямку в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів Валерій Шершень, речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку. Він наголосив, що наші підрозділи продовжують ведення наступальних дій, просуваються вперед, закріплюються, розміновують території.

Джерело: army.info.

“Українські воїни використовують набір певних тактик, що дозволяє отримати відчутні успіхи. Характер дій російських окупаційних військ не змінився, вони сконцентровані на тому, аби не допустити нашого подальшого просування”.

Своєю чергою противник пробував провести наступальні операції на околицях Авдіївки, та успіху не мав. Так само ворог наступав на околицях Мар’їнки, отримав відсіч, відійшов.

Валерій Шершень додав, що вдало працюють українські ракетні війська та артилерія, їхня пріоритетна ціль — логістика:

“За минулу добу було знищено 11 складів боєприпасів. Це — вагома цифра. Ефективно працюють і наші підрозділи ППО”.

 

 

фото: Міноборони.


 

Перейти до вмісту