Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Пирятині запрацював благодійний проєкт “Соціальна шафа”

Суть проєкту – ті, хто мають чим поділитися (одяг, взуття, іграшки) можуть принести та залишити речі, а ті, хто потребує та підпадає під відповідну категорію – можуть прийти та взяти все необхідне. Допомога видається вимушено переміщеним особам та сім’ям з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

«Соціальна шафа» в Пирятині поповнюється завдяки небайдужим жителям громади, а також громадським та волонтерським організаціям Київщини. До впорядкування речей залучаються волонтери.

Заступник міського голови Тамара Коваленко вручила подяки міської ради волонтерам, що допомагали у створенні «Соціальної шафи», а також обговорила із головою комітету з розвитку сільських територій Національної ради жінок України Тамарою Бігун подальші кроки співпраці.

«Соціальна шафа» знаходиться за адресою: м.Пирятин, вул. Соборна, 59 (Пирятинський КГЦ, вхід зі сторони школи №4); працює у середу з 8:00 до 12:00,у п’ятницю – з 13:00 до 17:00.

Проєкт реалізується за ініціативи представників громадських та волонтерських організацій Київщини та безпосередньо Тамари Бігун за сприяння Пирятинської міської ради, відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, Пирятинського центру надання соціальних послуг та громадської організації «Всеукраїнська організації «КЛАС».

Фото: Пирятинська громада

Перейти до вмісту