Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбудеться благодійний мюзикл до Дня захисту дітей

1 червня о 18 годині до Міжнародного захисту дітей у Центрі культури і дозвілля відбудеться благодійний авторський мюзикл «Дюймовочка» від «Творчого центру Н. Май».


Казкою Г. Х. Андерсена “Дюймовочка” захоплюються діти усього світу. Багато поколінь виросло відтоді, як данський казкар написав чарівну історію про маленьку дівчинку, що жила у квітці та потрапила в багато пригод. Творчий центр Н. Май створив сучасну сценічну версію казки: легку, веселу,яскраву та з гумором, тож дивитися її буде цікаво не тільки дітям, а й дорослим.

Глядачі матимуть змогу пуститися у мандри разом з Дюймовочкою та яскравими героями казки. У виставі авторські пісні Наталії Май, запальні танці,талановиті артисти, казкові декорації відкриють перед глядачами чарівний світ добра і зла, де, як завжди, любов перемагає.

Зібрані кошти будуть передані на операцію Павленко Тетяні, молодій жінці, матері двох дітей та педагогу «Творчого центру Н.Май», яку обожнюють всі діти. Вона потребує складної операції та реабілітації в м. Київ.

Марія Бойко

 

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту